16 Mart 2014 Pazar

Sonumuz Böyle Mi Olacaktı

Ligde zaten çok kötü durumdasınız, Fa Cup ve lig kupasından elenmişsiniz, şampiyonlar liginden de eleneceksiniz. Elinizde taraftarı mutlu etmek için tek maç var, ezeli rakibinizi kendi evinizde yenmek. Manchester, Liverpool’u yenmek bir yanadursun, maçın başından sonuna kadar rezil bir top oynayarak kendi sahasında Liverpool’a 3-0 kaybetti.

Bugünkü maç bize Manchester’ın bu sezonunun özetini gösterdi. İnanılmaz derecede saygı kaybetmiş durumdalar. Bugün 2011 yılından beri ilk kez Old Trafford’da rakip takıma penaltı çalındı. Premier Lig tarihinde de sanırım ilk defa kendi sahalarında rakip takıma üç kez penaltı çalındı. Tekrar yazıyorum üç penaltı. Çalınan son penaltı var ki tarifi imkansız. Vidic, Sturridge’a kendini yere attığı için itiraz ederken hakem Vidic’i ikinci sarıdan atıp penaltıyı çaldı. Hakikaten inanılmaz. İkinci yarının başında fark ikiye çıktıktan sonra iyice dağılan Manu karşısında Liverpool taraftarı Old Trafford’da 65.dakikada oley çekiyordu. Maçta Manu’ya verilmeyen penaltı olduğunu da söyleyelim. Eskiden hakem hatalarıyla kazanan tarafken, futbol dünyasına Fergie Time zamanlarını getiren kulüpken, bu sezon sıradan bir takım muamelesi görüyor Manchester United. Manu’yu bu halde göreceğimi rüyamda görsem inanmazdım.
David Moyes için söylenecek fazla söz yok, Manu taraftarları maç bitiminde dakikalarca bağırdı  “you will be sacked” diye.

Liverpool’a gelirsek, Brendan Rodgers şahane takım yaratmış. Suarez-Sturridge ikilisi ilerde birbirlerini çok iyi tamamlıyor. Bana göre Gerrard kaptan önderliğinde bu sezonun takımı İngiltere’de Liverpool. Savunmaları sıkıntı, orayı da hallederlerse seneye şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olurlar. Bu sezon için Man City ve Chelsea ile baş edemezler.

Old Trafford deplasmanında üç farklı galibiyet. Tek kelimeyle mükemmel.
Geçmiş zaman olur ki...
 
Kaptan yine aynı
 
Ferguson'un üçüncü gole tepkisi
 
Liverpool taraftarının maçta açtığı pankart
 
 
 

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder